Arbetsrättsjurist och förhandlare – fast tjänst

Installatörsföretagen söker nu två arbetsrättsjurister till vår enhet som arbetar med arbetsmarknadsfrågor. Vi behöver dels förstärka verksamheten med en fast tjänst, dels anställa en vikarie när en av våra jurister blir föräldraledig i höst. 

Arbetsrättsjurist och förhandlare – fast tjänst

Vi söker dig som är jur kand med intresse för och minst några års relevant yrkeserfarenhet med inriktning mot av arbetsrätt och förhandlingar. Vi tror att du arbetat inom en arbetsmarknadsorganisation eller på advokatbyrå. Erfarenhet av processföring i domstol kan vara meriterande. Det är också viktigt att du har intresse för företagande och företagandets villkor.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av juridisk rådgivning inom arbetsrätt och kollektivavtal till våra medlemmar och av att vara internt stöd och bollplank till förhandlare och företagsrådgivare. En viktig arbetsuppgift blir att självständigt hantera centrala tvisteförhandlingar. I arbetsuppgifterna ingår vidare att genomföra utbildningar, informationsträffar, ta fram mallar och skriftlig information och webbinformation i arbetsrättsliga frågor. I vår organisation får du också en viktig roll i samband med riksavtalsförhandlingarna om nya kollektivavtal.

Du är en god kommunikatör med mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Förmåga att samarbeta, vara en god lyssnare och att skapa goda relationer inom såväl den egna organisationen som med medlemmar samt med- och motparter är oerhört viktigt. Du är initiativtagande och en god pedagog med intresse av att förmedla juridisk information till såväl jurister som icke jurister.

För att trivas hos oss krävs att du är självgående, ansvarstagande och prestigelös och vill arbeta serviceinriktat.

I denna rekrytering samarbetar vi med von Feilitzen & Partners. För mer information kontakta rekryteringskonsult Rosita von Feilitzen, telefon: 073–540 57 07. Skicka din ansökan med CV, personligt brev och betyg till rosita@vonfeilitzen.se.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag den 29 maj 2017.

Varmt välkommen med din ansökan.

Skicka din ansökan till rosita@vonfeilitzen.se med rubrikraden Lag & Avtal Jobb.