Föräldravikariat inom arbetsrätt, med visst fokus på digital information

Installatörsföretagen söker nu två arbetsrättsjurister till vår enhet som arbetar med arbetsmarknadsfrågor. Vi behöver dels förstärka verksamheten med en fast tjänst, dels anställa en vikarie när en av våra jurister blir föräldraledig i höst. 

Som vikarie söker vi dig som är jurist eller har annan högskolebakgrund där arbetsrätt ingår. Du bör ha arbetat minst något år och vara intresserad av arbetsrätt och arbetsmarknadsfrågor. Intresse för företagande och företagandet villkor är också viktigt.

Du kommer precis som våra övriga förhandlare och jurister att arbeta med rådgivning och information, göra rättsutredningar och beroende på din bakgrund, även arbeta med utbildning, centrala förhandlingar och arbetsgruppsarbeten med våra fackliga motparter.

Dina personliga egenskaper – ambition, samarbetsförmåga och en vilja att jobba serviceinriktat. Du bör ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Extra meriterande för denna tjänst är erfarenhet och intresse av att ta fram och
arbeta med juridisk, digital information för vår nya webb som är under utveckling.

För rätt person kan det här vikariatet bli en språngbräda till utveckling och
så småningom andra intressanta arbeten inom arbetsmarknadsområdet.

Vikariatet kommer att vara under en period av 10-12 månader.

I denna rekrytering samarbetar vi med von Feilitzen & Partners. För mer information kontakta rekryteringskonsult Rosita von Feilitzen, telefon: 073–540 57 07. Skicka din ansökan med CV, personligt brev och betyg till rosita@vonfeilitzen.se.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag den 29 maj 2017.

Varmt välkommen med din ansökan.

Skicka din ansökan till rosita@vonfeilitzen.se med rubrikraden Lag & Avtal Jobb.