Arbetsrättsexpert/förhandlare till Svensk Handel i Stockholm

Arbetsbeskrivning

I rollen som arbetsrättsexpert/förhandlare hos Svensk Handel kommer du att ge service till våra medlemmar genom rådgivning och hantering av arbetsrättsliga ärenden. Arbetet innefattar bland annat att ge löpande rådgivning, författa juridiska texter, förbereda och genomföra lokala och centrala förhandlingar samt medverka i och/eller leda kollektivavtalsförhandlingar. Vidare kommer du att hålla utbildningar såväl internt som externt. Du tillhör avdelningen Arbetsrätt och Förhandling med drygt 40 kollegor och du rapporterar till Regionchef Arbetsrätt och Förhandling Mitt. Det förekommer resor i arbetet.

Vem är du?

Vi söker dig med en juristexamen samt några års erfarenhet av förhandlingsverksamhet inom arbetsrättens område. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta på ett förbund, en advokatbyrå, ett företag eller liknande organisation. Som person är du beslutsför och har integritet. Du trivs med att arbeta självständigt, är noggrann, tålmodig och ansvarstagande. Vidare är du lyhörd samt besitter en mycket god samarbetsförmåga. Vi är övertygade om att du har ett stort engagemang för arbetsrätten, arbetslivet och företagandet. Du har körkortsbehörighet B.

Du erbjuds

Du erbjuds en stimulerande och utvecklande roll där du får arbeta självständigt med stor frihet under ansvar. På Svensk Handel är vi stolta över att ha en arbetsplats full av kompetenta och engagerade kollegor. Vi trivs på jobbet, vilket visar sig i våra medarbetarundersökningar. Hos oss är arbetsförhållandena goda och vi tillämpar kollektivavtalsvillkor. Vi har generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och semesterbostäder i Sverige och utomlands.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är den 25 maj 2018 men då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Lag & Avtal Jobb.