Förhandlare till Sobona

Är du Sobonas nya förhandlare?


Ditt uppdrag:

I rollen som förhandlare företräder du Sobonas medlemmar i förhandlingsarbete, vilket innebär att förhandla såväl centrala kollektivavtal som tvister. Du fungerar som rådgivare och ger medlemsnära service till våra medlemmar i alla typer av arbetsgivarfrågor. Vidare planerar och genomför du utbildningsinsatser inom till exempel arbetsrätt, lönebildning och arbetsmiljö. Med rollen följer många kontaktytor och du är skicklig på att upprätta och vårda goda relationer.

Du ingår i ett förhandlingsteam om 14 personer där alla har gemensamma beröringspunkter och samarbetar gränsöverskridande inom olika branschområden. Tjänsten utgår från Stockholm och resor i tjänsten förekommer.


Vem är du?

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av förhandlingsarbete och relevant akademisk examen. Du har praktisk erfarenhet av, och kunskap om, tillämpning av kollektivavtal. Meriterande är om du har särskilt goda kunskaper inom lönebildningsområdet. Har du dessutom erfarenhet från offentlig sektor eller från företag som verkar inom sektorn för kommunala företag är det en fördel, men inte ett krav.

Du känner dig bekväm i utbildarrollen och är van att framträda inför grupper. Egenskaper som vi värderar högt är att du är pedagogisk och har lätt för att samarbeta, ser lösningar och gör grundade analyser. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och stimuleras av att arbeta både proaktivt och konsultativt i en roll där ingen dag är den andra lik.


Vi erbjuder:

Vi erbjuder en unik chans att vara med när en ny arbetsgivarorganisation på den svenska arbetsmarknaden formas. Eftersom Sobona är en nyinrättad organisation finns stora möjligheter att påverka och utveckla nya arbetsformer. Förutom goda anställningsförmåner erbjuder vi ett arbete som präglas av frihet under ansvar i ett kollegialt samarbetsklimat. Vi sitter i nyrenoverade lokaler nära Slussen i centrala Stockholm.


Ansökan:

Välkommen att visa intresse genom att registrera CV och ett motivationsbrev via signerarekrytering.se. Intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan senast den 31/3. Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Eventuella frågor besvaras av Signeras konsulter Josefin Johansson, tel. 070-862 09 90 eller Marina Sjölin, tel. 070-744 70 60.


Mer om Sobona:

Sobona bildades under 2018 och är resultatet av en sammanslagning av KFS och Pacta. Vill du veta mer kan du läsa på www.sobona.se.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Lag & Avtal Jobb.