Ombudsman/förhandlare till Civilekonomerna

Till vårt kansli i Stockholm söker vi nu en Ombudsman/förhandlare.

Vi söker en ombudsman till vårt  kansli i Stockholm för tillträde våren 2018 med ansvar för förhandlingar inom såväl privat som offentlig sektor.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att företräda våra medlemmar i avtals-, medbestämmande- och tvisteförhandlingar. Även rådgivning i löne- och villkorsfrågor är en viktig del av vår verksamhet liksom stöd till de lokala Akademikerföreningarna. I arbetet ingår också centrala motpartskontakter samt att vara förbundets ansikte utåt i olika sammanhang.

Din bakgrund
Du har relevant akademisk utbildning och är intresserad av arbetsrätt samt arbetsmarknad. För tjänsten krävs att du tar egna initiativ, har lätt att skapa kontakter och har förmåga att lösa problem med gott omdöme och sunt förnuft. Vi förutsätter att du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Din personliga lämplighet fäster vi stort avseende vid.

Detta får du
Civilekonomerna har cirka 40 anställda varav 15 ombudsmän vid förbundets kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi erbjuder ett mångskiftande och roligt arbete med stort eget ansvar. Du kommer till en arbetsplats som kännetecknas av en stark gemenskap, mycket diskussioner samt många duktiga medarbetare som brinner för vad de gör. Tjänsten kommer att vara placerad på förbundets kontor på Västgötagatan 2 i Stockholm. Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ombudsmannen Jaime Aleite (även Akademikerföreningens företrädare) på tfn 08-556 912 00.

Ansökan
Vi vill ha din ansökan senast den 7 mars per mail till jeanette.bengtsson@civilekonomerna.se. Vi kommer fortlöpande att genomföra intervjuer under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Lag & Avtal Jobb.