Visita söker junior arbetsrättsjurist

Vi erbjuder dig en spännande och omväxlande arbetsplats i en framtidsorienterad och expanderande bransch- och arbetsgivarorganisation som representerar en starkt växande näring.

Är du serviceinriktad med stort medlemsfokus? Just nu söker Visita en junior arbetsrättsjurist till vårt huvudkontor i centrala Stockholm

Arbetsbeskrivning
På vår avdelning Arbetsrätt & Förhandling arbetar för närvarande 14 jurister med specialisering inom arbetsrätt och kollektivavtalsfrågor. Som jurist hos oss kommer du att ge arbetsrättslig rådgivning till medlemsföretag, biträda/företräda våra medlemsföretag i lokala och centrala förhandlingar samt medverka i kollektivavtalsförhandlingar. Omvärldsbevakning och att hålla sig a jour med lagstiftning inom arbetsrättens område ingår självklart i arbetsuppgifterna. Att leda utbildningar för chefer, HR-funktioner m.fl. inom arbetsrättens område är också en del i arbetet. Du rapporterar till förhandlingschefen. Resor i tjänsten förekommer.

Vem söker vi?
Vi ser att du är prestigelös, lösningsorienterad och en lagspelare med vana att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du har ett lyhört, förtroendeingivande och relationskapande förhållningssätt gentemot våra medlemsföretag, likväl som till med- och motparter. För att lyckas i rollen och trivas hos oss tror vi att du har ett intresse av att pedagogiskt förmedla lagar och regelverk till såväl jurister som till andra yrkesgrupper samt är intresserad av samhälls- och näringspolitiska frågor. Alltid med medlemsnyttan i fokus. Du har lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift.

Du erbjuds
Vi erbjuder dig en spännande och omväxlande tjänst i en framtidsorienterad och expanderande bransch-och arbetsgivarorganisation som representerar en starkt växande näring. Visita har för närvarande ett 60-tal medarbetare, vilket innebär ett decentraliserat arbetssätt och korta beslutsvägar. Visita kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och för att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk kultur med höga ambitioner. Utöver centralt belägna lokaler på Sveavägen 25, erbjuder vi rikslunchkort, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag, friskvårdsinsatser samt tjänstepension enligt en ITP-liknande plan. En organisation att trivas och utvecklas i.

Utbildning och erfarenhet

  • Jur.kand. examen
  • Arbetslivserfarenhet från förbund, advokatbyrå eller bolag
  • Näringspolitiskt intresse
  • Goda kunskaper i engelska
  • Kunskap i ett tredje språk är meriterande men inte ett krav 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan (CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg). Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Eftersom rekryteringsarbetet startar direkt, kommer intervjuer att ske löpande. Vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt, dock senast den 1 oktober 2017. Söker gör du genom att trycka på ansökningsknappen längst ner på sidan.

Vill du veta mer?
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Antje Dedering på 08-762 74 39. För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Anki Hedberg Söderström på 08-762 74 08.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Lag & Avtal Jobb.