Vice vd:n lämnar Svenskt Näringsliv

2019-04-02 10:28 Ann Olrin  
Lars Göran Johansson.

Lars Göran Johansson, Svenskt Näringslivs vice vd, med ansvar för kommunikation och opinionsbildning har bestämt sig för att lämna sitt uppdrag.

– Jag har genomgått en tuff operation med flera komplikationer vilket innebär att jag kommer vara konvalescent en längre tid. Därför är det rimligt att jag lämnar mitt nuvarande uppdrag som vice vd, säger Lars Göran Johansson. 

Beskedet om Lars Göran Johanssons avgång kommer bara drygt två veckor efter beskedet att Peter Jeppsson, vice vd med ansvar för arbetsgivarfrågor, meddelade att han lämnar sitt uppdrag för Svenskt Näringsliv.

– Jag önskar Lars Göran ett snabbt tillfriskande och vill tacka för väldigt betydande insatser för Svenskt Näringsliv så här långt. Vi ser fram emot att snart kunna dra nytta av LG:s kunnande och erfarenhet i en mer rådgivande roll, säger Svenskt Näringslivs vd, Jan-Olof Jacke.

Lars Göran Johansson tillträdde på sin post 2010 och jobbade innan det som kommunikationschef på Elektrolux. Svenskt Näringsliv har ännu inte meddelat om och i så fall när han ska ersättas.

Ann Olrin

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Lag & Avtal.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Lag & Avtal eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Tidningen