Lämnar Byggföretagen för Industriarbetsgivarna

2021-04-21 11:41 Tiina Demargne  
Charlotta Steinwall är ny rådgivare och förhandlare på Industriarbetsgivarna. Foto: Håkan Flank

Charlotta Steinwall är ny rådgivare och förhandlare på Industriarbetsgivarna. Hon lämnar Byggföretagen och tjänsten som arbetsrättsjurist.

– Vi är mycket glada över att få välkomna Charlotta Steinwall till Industriarbetsgivarna. Hennes kompetens inom arbetsrätt samt hennes professionella bakgrund från både Byggföretagen och Svensk Handel kommer att göra stor nytta i rådgivnings- och förhandlingsarbetet framöver, säger Kristina Karmestedt Estman, biträdande förhandlingschef på Industriarbetsgivarna, i ett pressmeddelande.

Charlotta Steinwall kommer att arbeta med service till medlemsföretag och hålla kurser och utbildningar i arbetsrättsrelaterade ämnen. Hon ska också att arbeta med förhandlingsverksamhet, tolka aktuella kollektivavtal och vara delaktig i kollektivavtalsförhandlingar.

– Jag är mycket glad att få möjligheten att fördjupa mig i basindustrins förutsättningar och att få stödja Industriarbetsgivarnas medlemsföretag i förhandlingar och arbetsrättsliga frågor, säger Charlotta Steinwall.

Missa inga nyheter - beställ Lag & Avtals kostnadsfria nyhetsbrev

Tiina Demargne

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Lag & Avtal.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Lag & Avtal eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer