Tidningen

På nytt jobb

Ola Månsson är ny vd på Installatörs­före­tagen. Han tillträder den 16 oktober och kommer närmast från vd-posten på Sveriges Byggindustrier.
Lars Lindgren börjar på Internationella Transportarbetarefederationen i London. Lindgren lämnade sin post som ordförande för Transportarbetareförbundet i våras. Foto: Jörgen Appelgren
Pernilla Lundblad är ny arbetsrätts­jurist på Utrikes­departementets personalavdelning. Hon kommer närmast från personalavdelningen vid Stockholms universitet. Hon har refererat EU-domar med relevans för svensk arbetsrätt i Lag & Avtal sedan 2004.
Per Sjödin är ny förhandlingsansvarig på MTR för området tunnelbanan. Han kommer närmast från en tjänst som förhandlare på Kommunala företagens samorganisation, KFS. Foto: Anna Molander
Ulf Olsson är ny ordförande i SKL:s förhandlingsdelegation. Han har varit kommunstyrelsens ordförande i Borås och sedan 2011 ersättare i SKL:s styrelse.
Magnus Persson är ny arbetsmiljö­expert på Installatörsföretagen. Han har arbetat i tillverkningsindustrin och kommer närmast från Arbetsmiljöverket.

Prenumerera på Lag & Avtal Digital


Tillgång till alla låsta artiklar, våra premiumnyhetsbrev,
e-tidningen på webben eller i appen. Ett år för 7 995 kr (ex moms).
Förnyas automatiskt. Avsluta enkelt.


Fortsätt →