Sponsrad

Arbetsrättsexperten omdöme - Winston is back!

Arbetsrättsexperten omdöme, styrka och erfarenhet, säger de; och visar upp ingen annan än det nya tillskottet I form av Bo Villner I egen person. Arbetsrättsexperten som snabbt tagit ställning som sveriges ledande juristbyrå inom arbetsrätt, gör ytterligare en stjärnrekrytering genom Bo Villner. Den stora kompetens som nu ansluter byrån är ingen mindre än fader av bastubadarprincipen och en av Sveriges absolut mest meriterade jurister.

Publicerad

Arbetsrättsexperten består av ett sammansvetsat team med jurister specialiserade på arbetsrätt. Juristerna biträder både företag och organisationer men även privatpersoner. Och den erkänt skickliga byrån strävar alltid efter ett gemensamt mål - att uppnå bästa möjliga resultat för alla sina många klienter.

Och expertisen inom byrån växer rejält. nu har Arbetsrättsexperten rekryterat den eftertraktade 

Bo Villner, som verkat som jurist sedan år 1970. Johannes Merbom, VD på Arbetsrättsexperten, menar att en redan kompetent byrå nu får ett mycket välkommet kompetenstillskott, och Bo själv är väldigt nöjd över att få arbeta med ett såhär kompetent team inom det område han tjänstgjort vid I nu nästan 50 års tid.

- Detta är såklart en absolut marknadsledande kvalitetssäkring gentemot klienter. Kvaliteten är redan hög såklart, men i och med en sådan otrolig kunskapsbank som Bo besitter blir det en kvalitetsstämpel för hela organisationen som nog ingen annan kan konkurrera med. Det är såklart också en standard som sprider sig genom hela organisationen, en enorm kompetensöverföring till alla hans kollegor, säger VD Johannes Merbom.

Bo Villner har tjänstgjort som arbetsrättsjurist vid LO-TCO i 44 år. Förutom bastubadarprincipen har han även en stor mängd uppmärksammade domar i ryggen och benämns ofta som en av Sveriges absolut mest eftertraktade arbetsrättsjurister.

- Jag kan givetvis bidra mycket konstruktivt i en verksamhet som är specialiserad på arbetsrätt. Jag har en gedigen erfarenhet och har alltid servat mina klienter med stort engagemang. Dessutom har jag onekligen en god förmåga att "titta bakom hörnet", vilket i hög grad bidragit till mina framgångar, säger Bo Villner.

Men förutom att gå in i Arbetsrättsexperten som en mycket erfaren och respekterad jurist på området arbetsrätt kommer Bo Villner även att ingå i ledningsgruppen. Och i ledningsgruppen kommer han att sitta med ytterligare en chefsjurist men också VD Johannes Merbom som har en mycket lång och även internationell erfarenhet.

- Jag tror att det kommer bli väldigt bra. Under alla mina år har jag lett specialister. Jag är generalist och är bra på att organisera arbetsflöden medan Bo är en otrolig specialist. Slår vi ihop detta kommer det bli makalöst bra, säger Johannes Merbom.

Och det råder inga tvivel om att också Bo Villner är motiverad vad gäller sin nya roll. Behovet av kvalificerat bistånd inom arbetsrätt är stort och Arbetsrättsexperten alltid för att vara ledande på området.

- Viktigt är att Arbetsrättsexperten expanderar, och det jobbar vi med för fullt. Detta för att kunna nå alla dem som utan kvalificerat bistånd kan fara väldigt illa helt i onödan. Och detta gäller både på arbetstagarsidan och på arbetsgivarsidan. Det tillkommer att vi inom en kort framtid har stora förändringar att emotse inom arbetsrätten. Givetvis kommer Arbetsrättsexperten här ha en mycket viktig roll att fylla eftersom rättsläget för gemene man under lång tid framåt kommer att vara mycket svårförutsägbart och ogenomträngligt I och med dessa förändringar, men det ska vi nog få kontrollen på, avslutar Arbetsrättsexperten Chefsjurist Bo Villner.

Annonsinformation

Arbetsrättsexperten har byggts upp under relativt kort tid av juristen och entreprenören

Mikaela Olsson, - Ja, det har varit en otrolig resa. Jag har blivit lite ifrågasatt också, det sticker nog i ögonen i en mansdominerad bransch att jag som relativt ung kvinnlig jurist lyckas sätta ihop ett team som detta och skapa en årsomsättning på över 60 miljoner kronor såhär snabbt. Viss media har även antytt att det rimligen “måste finnas en man i bakgrunden” och andra har på osaklig grund ifrågasatt mig för att jag arbetade 58 dagar vid en annan tidigare negativt känd byrå..och ja, vad ska man säga, jag har hört en hel del på resan och jag kan bara säga att jag ser svårligen att en manlig entreprenör skulle ha ifrågasatts på samma sätt, - Men nu är jag väldigt glad över resultatet och mycket glad för att erfarna ledare som VD Johannes Merbom och Chefsjurist Bo Villner tagit över rodret. Det ska bli otroligt intressant att följa verksamhetens utveckling i åren framöver, avslutar entreprenören, ägaren och juristen Mikaela Olsson.

Detta är en annons. Den är inte skriven av Lag & Avtals redaktion. I det fall du har synpunkter på annonsens innehåll, vänligen vänd dig till annonsören.

Önskar du annonsera eller komma i kontakt med Lag & Avtals kommersiella redaktion? Skicka ett mail till agency@nyteknikgroup.se