Nyhetsarkiv

Reporter till Lag & Avtal och Arbetarskydd

Vill du bevaka arbetsrätten och arbetsmiljön och bidra till kvalitativ och initierad journalistik inom dessa ämnen?

Då har du chansen nu!

Tidningarna Lag & Avtal och Arbetarskydd söker en journalist för tillsvidareanställning.

Lag & Avtal och Arbetarskydd är två oberoende tidningar som ligger i framkant när det gäller bevakningen av arbetsrätten, arbetsmiljöbrotten, domar, praxis och lagförslag.

Hos oss skriver du allt från snabba nyheter till fördjupningar och granskningar om arbetsrätt och arbetsmiljö.

Vi söker en driven reporter som antingen redan kan arbetsmarknad eller ser detta som en möjlighet att växa in i rollen och lära sig nya ämnen.

Vi gör journalistik som vi är stolta över och hoppas att du vill bidra!

Fokus ligger på den digitala rapporteringen på lag-avtal.se och arbetarskydd.se med fem tillhörande nyhetsbrev. Därtill kommer papperstidningarna ut sex gånger om året.

Vi har precis flyttat in i nyrenoverade lokaler i Vasastan i Stockholm.

Har du frågor om tjänsten kontaktar du Mattias Croneborg, chef för NYT Juridik, på mattias.croneborg@nyteknikgroup.se eller 076-636 52 13.

Facklig representant är Johan Kristensson, Journalistförbundet, johan.kristensson@nyteknikgroup.se eller 072-151 16 36.

Sista ansökningsdag är 25 januari men intervjuer görs löpande så skicka in din CV och ansökan till mattias.croneborg@nyteknikgroup.se så fort du kan.

Missa inga nyheter - beställ Lag & Avtals kostnadsfria nyhetsbrev

Mer om tidningarna och företaget

Lag & Avtal

Lag & Avtal är det självklara arbetsverktyget för alla arbetsrättsexperter och HR-chefer i Sverige. Som användare får du tillgång till oberoende tolkningar, praxis, analyser, nyheter och debatt om vad som händer i arbetsrättssverige. Vi ger praktisk vägledning till dig som personalansvarig och förtroendevald om de frågor och problem som uppstår i relationen mellan arbetsgivare och anställda.

Lag & Avtal är oberoende. Tidningen startades 1978 av arbetsmarknadens parter. Utgivningsbeviset för tidningen innehas av en stiftelse där arbetsgivarorganisationer och fackförbund är representerade.

Arbetarskydd

Nyhetstidningen Arbetarskydd står för en kritisk och opartisk granskning av företeelser i Arbetsmiljösverige. Men den är också ett konkret verktyg för dig i ditt arbetsmiljöarbete, oavsett vad du arbetar med och var.

Tidningen går till vitt skilda yrkesgrupper över hela landet. Här finns skyddsombud, skyddsingenjörer, personalansvariga, produktionsansvariga och andra beslutsfattare.

Arbetarskydd består av nyhetsbrev med allmänna nyheter, papperstidningen och nyhetsbrevet Senaste nytt om arbetsmiljö, som bevakar de viktigaste ärendena hos Arbetsmiljöverket.

Därtill finns den fristående titeln ”Arbetsmiljön i rätten” som bevakar arbetsmiljötvister i domstolarna.

Ny Teknik Group

Ny Teknik Group är Sveriges ledande mediehus för beslutsfattare och ledningsgrupper som vill skapa nya affärer och utvecklas i sin yrkesroll.

Med starka publicistiska varumärken, digitala plattformar, eventverksamhet och mervärdestjänster når vi de som verkar och påverkar i det svenska näringslivet och samhället. Dagligen ger vi våra läsare och besökare insikt, kunskap och information inom områdena teknik, juridik och arbetsrätt.

Vi ger ut titlarna Ny Teknik, Lag & Avtal, Arbetarskydd och Teknikhistoria, med tillhörande webb- och mobilsajter, events samt ett flertal digitala nyhetsbrev.