Åsa Erlandsson ny kontorschef på Setterwalls

2010-02-26 12:15 Linn Israelsson  

Som Managing Partner för Stockholmskontoret ingår Åsa i Setterwalls ledningsteam tillsammans med motsvarande ansvariga i Göteborg och Malmö under ledning av vd Joakim Edoff.

Åsa Erlandsson har arbetat på Setterwalls sedan 1998 och är delägare på byrån sedan årsskiftet. Åsa ingår i byråns arbetsrättsgrupp och även i dess tvistelösningsgrupp. Åsas erfarenhet att biträda arbetsgivare i arbetsrättsliga tvister är erkänd och ett särskilt intresse- och expertområde är mångfaldsfrågor och diskrimineringstvister.

- Jag ser mycket fram emot utmaningen att leda Setterwalls Stockholmskontor. Det känns både roligt och spännande. Setterwalls är en byrå med anor, men vi har också haft en mycket god tillväxt de senaste åren och vi har mycket höga ambitioner inför framtiden, säger Åsa Erlandsson.

- Efter ett händelserikt 2009 där Setterwalls varit involverat i flera av de mest spännande affärerna blickar vi nu framåt mot ett år med fortsatt verksamhetsutveckling. I detta arbete spelar Åsa Erlandsson en viktig roll som ledare för vårt största kontor och jag ser mycket fram emot att få jobba närmare med henne, säger Joakim Edoff, vd för Setterwalls.

Åsa har stor erfarenhet av rådgivning kring de arbetsrättsliga aspekterna på omstruktureringar och företagsöverlåtelser men har också omfattande erfarenhet inom andra arbetsrättsliga områden, såsom anställningsavtal och anställningars upphörande, inklusive frågor om t. ex. konkurrensklausuler och sekretessbestämmelser.

Åsa bidrar med ett kapitel om svensk arbetsrätt i publikationen "EU & International Employment Law" och är också engagerad i arbetet med en av Sveriges största konkurser, Återförsäkringaktiebolaget Luaps konkurs.

Åsa är sekreterare i Stockholmsavdelningen av Sveriges Advokatsamfund och föreläser för advokatsekreterare i frågor om bland annat god advokatsed.

 

Linn Israelsson

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Lag & Avtal.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Lag & Avtal eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer