Nu blir Lag & Avtal mer digitalt

2020-12-07 00:00 Mattias Croneborg  
Artiklar och domsreferat som tidigare har publicerats först i papperstidningen kommer istället att publiceras först på webben och i våra olika nyhetsbrev. Det låsta materialet kan läsas av prenumeranter.

Lag & Avtal ökar aktiviteten på webben. Artiklar och domsreferat som tidigare har publicerats först i papperstidningen kommer istället att publiceras först på webben och i våra olika nyhetsbrev.

Det innebär att det mesta av innehållet i det allmänna nyhetsbrevet bara kommer att kunna läsas av prenumeranter. Vill du ha koll på det senaste inom arbetsrätt och ny rättspraxis från Arbetsdomstolen kan du ta del av våra prenumerationserbjudanden här.

Är du redan prenumerant och vill få tillgång till mer av vårt låsta innehåll eller har frågor om inloggning med mera kontaktar du kundtjänst dygnet runt, eller på telefon 08-522 183 32 vardagar mellan 8-18.

Mattias Croneborg

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Lag & Avtal.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Lag & Avtal eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer