Hanna Byström ny VD för BAO

2021-10-25 15:32 Mattias Croneborg  
Hanna Byström

KARRIÄR. Hanna Byström tillträder som vd för BAO i januari 2022, i samband med att nuvarande vd Gunilla Grenö slutar sin anställning efter 15 år.

Hanna Byström har lång bakgrund som arbetsrättsjurist, förhandlare och ledare i arbetsgivarorganisationer. Hon kommer närmast från en tjänst som förhandlingschef för Innovationsföretagen inom Almega.

– Vi välkomnar Hanna Byström till hennes nya uppdrag som VD för BAO och ser fram emot ett gott samarbete. Hannas erfarenhet, egenskaper och profil utgör mycket goda förutsättningar för att leda och utveckla BAO:s fortsatta verksamhet kommenterar Mikael Bohman, BAO:s ordförande, i ett i pressmeddelande.

– Jag är mycket glad och ödmjuk inför uppdraget som VD för BAO. Möjligheten att få arbeta med en ny sektor i näringslivet och tillsammans med medarbetarna ytterligare framhäva BAO:s expertis och betydelse för bank- och finansbranschen ska bli otroligt roligt, kommenterar Hanna Byström.

 

Mattias Croneborg

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Lag & Avtal.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Lag & Avtal eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Fråga experterna

Tidningen